Cocktailworkshop

Cocktail workshop organiseren?

Ben je op zoek naar een cocktail workshop in Delft? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Superleuk als bv. bedrijfsuitje, vrijgezellenparty of gewoon zomaar!

Wij verzorgen workshops bij Luna zelf uitsluitend doordeweeks met aanvang om of voor 18:00 uur. Wil jij juist ’s weekends een workshop volgen? No worries, wij geven ook workshops bij u thuis of op het werk. Wij nemen dan alle benodigdheden zelf mee.Drink je geen alcohol? Geen probleem, we hebben namelijk ook heerlijke mocktails!

Voor workshops in Luna is de minimale groepsgrootte 10 deelnemers. De kosten zijn €29,- per deelnemer. Vanaf 15 deelnemers zijn de kosten €26,- per deelnemer. Dit omvat een welkomstdrankje, het maken van twee cocktails per persoon en diverse hapjes gedurende de workshop en duurt (afhankelijk van de groepsgrootte) zo’n 2 uur.

Voor workshops op locatie is de minimale groepsgrootte 15 deelnemers. De kosten zijn €29,- per deelnemer. Vanaf 20 deelnemers zijn de kosten €26,- per deelnemer. Dit omvat het maken van twee cocktails per persoon en duurt (afhankelijk van de groepsgrootte) zo’n 2 uur.

cocktailworkshop delft